Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

În atenția devenilor care solicită ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie!

Exportă PDF - În atenția devenilor care solicită ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie! Tipăreşte pagina - În atenția devenilor care solicită ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie! Trimite unui prieten - În atenția devenilor care solicită ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie!

publicat de AdminiStrator in Joi , 2 Decembrie 2021, 16:08

În atenția devenilor care solicită ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie!

 

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința familiilor și persoanelor singure îndreptățite să solicite ajutorul pentru încălzirea locuinței că preluarea cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, precum și a documentelor doveditoare se face pe toată perioada sezonului rece 2021-2022.

Totodată, solicitările pentru acordarea suplimentului de energie sunt preluate de către DAS Deva pe tot parcursul anului.

DE REȚINUT! Persoanele care solicită acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie până în data de 20 decembrie 2021 (inclusiv) vor beneficia de subvențiile de la stat începând cu luna decembrie 2021. Cererile depuse după data de 20 decembrie 2021 vor fi evaluate și soluționate începând cu luna ianuarie 2022.

ACTELE NECESARE pentru obținerea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie, VALOAREA subvențiilor și lista BUNURILOR care conduc la excluderea acordării acestora pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Direcția de Asistență Socială, de unde pot fi descărcate și formularele necesare.

Cererile și declarațiile pe propria răspundere, însoțite cu documentele doveditoare:

- se DEPUN la sediul Direcției de Asistență Socială Deva, după următorul program: luni - joi, între orele 8:00-11:00 și 14:00-16:00 sau vineri, între orele 8:00-11:00, cu respectarea măsurilor prevăzute de lege pentru prevenirea răspândirii COVID-19

- se TRANSMIT online, pe adresa: dasdeva@primariadeva.ro, sau prin poștă/curier, pe adresa: Direcția de Asistență Socială Deva, Str. I.L. Caragiale, nr. 4, județul Hunedoara

Persoanele care ÎNTÂMPINĂ DIFICULTĂȚI la completarea cererilor pot solicita sprijinul Direcției de Asistență Socială Deva, la numerele de telefon 0723.230.106, 0755.878.814 sau 0254. 218.030 / Tasta 1, de luni până joi - între orele 8:00-16:30 sau vineri - între orele 8:00-14:00.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI