Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!

Exportă PDF - Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare! Tipăreşte pagina - Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare! Trimite unui prieten - Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!

publicat de Administrator in Joi , 24 Martie 2011, 9:08

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu Primăria Municipiului Deva şi partenerii Albatros şi Carpatcement organizează, în ziua de 26 martie, o acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!" a Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec.

Sâmbătă 26 martie 2011, la ora 10.00 - deschiderea punctelor de colectare provizorii. Acestea vor funcţiona până la ora 17:00 şi sunt situate în următoarele locaţii:

- Deva: în faţa Casei de Cultură "Drăgan Muntean" şi în parcarea Hotelului Deva

- Santuhalm (în faţa Şcolii Generale Nicolae Teodorescu, lângă staţia de autobuz), Cristur (în faţa Căminului Cultural), Bârcea Mică (în curtea şcolii) şi Archia (în faţa Conacului Archia)

*** În cazul echipamentelor electrice sau electronice voluminoase, acestea pot fi preluate de la domiciliu, în 26 martie. Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu, cetăţenii sunt invitaţi să sune la numărul de telefon 0732 627 179, până inclusiv sâmbătă 26 martie, între orele 9:00 - 16:00.

Toţi deponenţii vor participa la tombola cu premii şi vor avea şansa să câştige unul dintre cele 35 de premii Albatros: 5 combine frigorifice, 15 aspiratoare şi 15 cuptoare cu microunde digitale. Tragerea la sorţi a câştigătorilor tombolei va avea loc duminică, 27 martie 2011, ora 12:00, în faţa Casei de Cultură "Drăgan Muntean", în prezenţa autorităţilor locale şi a presei.

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI