Primăria

Date contact

Informatii de interes public - Legea 544 / 2001

Consiliul Local

Informatii de interes public

Timp liber

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate de primărie.

Inchide

Trimite unui prieten

Produse alimentare pentru copiii care provin din familii defavorizate

Exportă PDF - Produse alimentare pentru copiii care provin din familii defavorizate Tipăreşte pagina - Produse alimentare pentru copiii care provin din familii defavorizate Trimite unui prieten - Produse alimentare pentru copiii care provin din familii defavorizate

publicat de AdminiStrator in Luni , 19 Aprilie 2021, 8:58

Produse alimentare pentru copiii care provin din familii defavorizate

 

Începând de astăzi, 19 aprilie 2021, Primăria Municipiului Deva, prin Direcţia de Asistenţă Socială Deva va distribui produse alimentare „Bebivita" pentru copii cu vârste între 6 luni şi 5 ani, care provin din familii defavorizate din municipiul Deva.

Concret, 60 de copii, proveniţi din familii care beneficiază de ajutor social şi alocaţie pentru susţinerea familiei vor primi câte trei baxuri de borcane cu piure de fructe „Bebivita".

Produsele alimentare vor fi distribuite la „Cantina socială" din Deva (str. Titu Maiorescu, nr. 24), de luni până joi, între orele 9:00-15:00, şi vor fi ridicate de către părintele sau reprezentantul legal al copilului beneficiar, pe baza actului de identitate (original).

Persoanele care se prezintă să ridice produsele alimentare vor respecta măsurile instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19 şi se vor supune unui triaj epidemiologic efectuat la intrarea în spaţiul de distribuire a produselor.

Informaţii suplimentare cu privire la distribuirea produselor alimentare pentru copii se pot obţine la numerele de telefon 0254.21.80.30, 0755.878.599 sau 0755.878.814 (Direcţia de Asistenţă Socială Deva), de luni până joi - între orele 8:00-16:30 sau vineri - între orele 8:00-14:00.

Produsele alimentare „Bebivita" destinate copiilor din familii defavorizate din municipiul Deva reprezintă o donaţie din partea Clubului Lions Deva Sarmizegetusa, cu sprijinul Clubului Lions Bucureşti Decan.

 

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

 

 

Înapoi la Ştiri şi evenimente

Servicii online

Consultă datorii online


 

Rezervare acte de identitate

Rezervare oficiere căsătorie civilă

Rezervare certificat căsătorie

Rezervare certificate de naştere

Rezervare transcriere acte de stare civilă

Rezervare certificat de deces

Cereri si formulare tip

Sedinte de consiliu

C.N.I.P.T. Deva

Autorizatii tonaj

Deva24 SESIZARI